Reforestació Popular de la Serra

en castellano
Alejandro Escalada, des de la regidoria de Sostenibilitat, convida a la ciutadania per al pròxim diumenge 31 de gener a les 10:00 del matí, a una reforestació popular de la serra per a mantenir l’esperit dels dies mundials de l’arbre i ajudar a enfortir i protegir l’entorn natural del nostre poble.

El lloc on realitzarem la plantació serà als voltants de la Casa de la Pinada (carretera del Far, km 2 des de la N-332 Alacant-Cartagena). Es tracta d’una activitat familiar adequada per a totes les edats i especialment pensada per als amants de la natura.

El principal criteri que els experts ens recomanen per a la protecció de la serra, i que seguirem, és acréixer la diversitat de la seua flora com a mitjà d’enfortir-la, embellir-la, i augmentar la seua resistència a plagues, desastres naturals i atacs humans, i en conseqüència enriquir la seua fauna.

Amb aquestes finalitats, s’utilitzaran per a la reforestació espècies autòctones com a l’efedra, l’espinal negre, el xiprer, l’espart, el pi blanc i el pi pinyoner.

No falteu. El planeta i la nostra serra us ho agrairan.—————————————————————————

Alejandro Escalada, desde la concejalía de Sostenibilidad, invita a la ciudadanía para el próximo Domingo 31 de enero a las 10:00 de la mañana, una reforestación popular de la Sierra para mantener el espíritu de los días mundiales del árbol y ayudar a fortalecer y proteger el entorno natural de nuestro pueblo.

El lugar donde realizaremos la plantación será en los alrededores de la Casa de la Pinada (carretera del Faro, km 2 desde la N-332 Alacant-Cartagena). Se trata de una actividad familiar adecuada para todas las edades y especialmente pensada para los amantes de la naturaleza.

El principal criterio que los expertos nos recomiendan para la protección de la Sierra, y que seguiremos, es acrecentar la diversidad de su flora como medio para fortalecerla, embellecerla, y aumentar su resistencia a plagas, desastres naturales y ataques humanos, y en consecuencia enriquecer su fauna.

Con esta finalidad, se utilizarán para la reforestación especies autóctonas como la efedra, el espino negro, el ciprés, el esparto, el pino carrasco y el pino piñonero.

No faltéis. El planeta y nuestra sierra os lo agradecerán.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *