Agenda del regidor de Sostenibilitat, Alejandro Escalada (del 18 al 22 de gener)

en castellano

agenda alejandro

Aquesta ha estat una setmana molt productiva. Hem arribat a un principi d’acord per a la signatura d’un conveni amb les clíniques veterinàries locals per assessorament i esterilització de les colònies felines. També ens reunírem amb la protectora 4 PATAS per seguir avançant en la gestió d’aquestes colònies. Aquesta pròxima setmana pot ser clau per a deixar llest un protocol d’actuació en benestar animal a tot el municipi.

Dimarts vam estar reunits amb la Universitat d’Alacant per a preparar i demanar els permisos necessaris per a la realització d’una cursa d’orientació el proper 7 de febrer a la serra de Santa Pola. A més vam rebre altres visites per a tractar temes urbanístics i de medi ambient.

Davant la problemàtica que està sorgint de nou en el recinte del Life Resort de Gran Alacant, citàrem a uns dels nous responsables de l’establiment per aclarir alguns temes. En aquest moment l’equip jurídic de l’Ajuntament està estudiant a fons aquest expedient donada les seues especials característiques.

Una altra inquietud i compromís electoral és normalitzar i regular els punts verds del municipi, tant el de l’avinguda Albacete com el del polígon industrial. Al llarg de la setmana hem visitat tots dos “ecoparcs” i ens hem reunit els responsables municipals per a dotar d’un reglament d’ús i normes a aquest servei. Ens queda un llarg camí per recórrer, però ja estem proposant les primeres accions.

Els tècnics del Parc Natural de les Salines de Santa Pola es van sentar dijous amb la policia, el vigilant mediambiental i el regidor de sostenibilitat per a dur la proposta de la nova senyalització urbana del centre d’interpretació de les Salines, els nous itineraris per el Tamarit i estudiar la possibilitat de demanar al ministeri de Foment (carreteres) la col·locació de cartells indicadors del parc a la carretera N-332.

Reunions de l’Equip de Govern, del Grup Municipal i del Partit… molta feina i poc temps!
—————————————————————————————-

Esta ha sido una semana muy productiva. Hemos llegado a un principio de acuerdo para firmar un convenio con las clínicas veterinarias locales para asesoramiento y esterilización de las colonias felinas. También nos reunimos con la protectora 4 PATAS para seguir avanzando en la gestión de dichas colonias. Esta próxima semana puede ser clave para dejar listo un protocolo de actuación en bienestar animal en todo el municipio.

El martes estuvimos reunidos con la Universidad de Alicante para preparar y pedir los permisos necesarios para la realización de una carrera de orientación el próximo 7 de febrero en la sierra de Santa Pola. Además recibimos otras visitas para tratar temas urbanísticos y de medio ambiente.

Ante la problemática que está surgiendo de nuevo en el recinto del Life Resort de Gran Alacant, citamos a unos de los nuevos responsables del establecimiento para aclarar algunos temas. En este momento el equipo jurídico del Ayuntamiento está estudiando a fondo este expediente dada dus especiales características.

Otra inquietud y compromiso electoral es normalizar y regular los puntos verdes del municiopio, tanto el de la avenida Albacete como el del polígono industrial. A lo largo de la semana hemos visitado los dos “ecoparques” y nos hemos reunido los responsables municipales para dotar de un reglamento de uso y normas a este servicio. Nos queda un largo camino por recorrer, pero ya estamos proponiendo las primeras acciones.

Los técnicos del Parque Natural de las Salinas de Santa Pola se sentaron el jueves con la policía, el vigilante ambiental y el concejal de Sostenibilidad para traer la propuesta de la nueva señalización urbana del centro de interpretación de las Salinas, los nuevos itinerarios para el Tamarit y estudiar la posibilidad de pedir al ministerio de Fomento (carreteras) la colocación de carteles indicadores del parque en la carretera N-332.

Reuniones del Equipo de Gobierno, del Grupo Municipal y del partido… mucho trabajo y poco tiempo!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *