Agenda de la regidora de Cultura, Festes i Normalització lingüística, Anna Antón (de l’1 al 5 de febrer)

Aquesta setmana hem tingut diverses reunions referents al Mercat Medieval, que es celebrarà del 23 al 27 del març, concretant tant els nous espectacles de música, teatre, etc. que es realitzaran, com tots els requisits, documentació necessària i duració del mateix. També hem rebut a diverses persones que tenien interès en presentar els seus projectes i idees a la regidoria, així com a dos pubs del poble per a concretar el Mig Any.

En quant al treball intern de la regidoria, aquesta setmana a l’àrea de cultura i festes hem iniciat el treball relatiu a les col·laboracions i convenis amb les associacions i col·lectius locals.

El dimarts 2 de febrer, vam tenir l’oportunitat d’organitzar una reunió de Joventut, convocada per la Regidoria de Participació Ciutadana, a l’oficina d’AMICS. D’aquesta reunió van eixir iniciatives que es treballaran i aniran a la propera reunió, que es convocarà pròximament.

A més a més, hem assistit a les reunions setmanals de l’equip de govern i a les comissions convocades, esta setmana a la Comissió de Seguiment del II Pla d’Igualtat, i hem atès a la premsa.

——————————————————————–

Esta semana hemos tenido diversas reuniones referentes al Mercado Medieval, que se celebrará del 23 al 27 de marzo, concretando tanto los nuevos espectáculos de música, teatro, etc. que se realizarán, como todos los requisitos, documentación necesaria y duración del mismo. También hemos recibido a diversas personas que tenían interés en presentar sus proyectos e ideas a la concejalía, así como a dos pubs del pueblo para concretar Mig Any.

En cuanto al trabajo interno de la concejalía, esta semana en el área de cultura y fiestas hemos iniciado el trabajo relativo a las colaboraciones y convenios con las asociaciones y colectivos locales.

El martes 2 de febrero, tuvimos la oportunidad de organizar una reunión de Juventud, convocada por la Concejalía de Participación Ciudadana, en la oficina de AMICS. De esta reunión salieron iniciativas que se trabajarán e irán a la próxima reunión, que se convocará próximamente.

Además, hemos asistido a las reuniones semanales del equipo de gobierno y a las comisiones convocadas, esta semana a la Comisión de Seguimiento del II Plan de Igualdad, y hemos atendido a la prensa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *