Agenda del regidor de Sostenibilitat, Alejandro Escalada (de l’1 al 5 de febrer)

Aquesta setmana el treball ha estat molt productiu. Hem avançat en diferents temes de llarga història, com la resolució de la problemàtica del carrer Mènsula de Gran Alacant (al costat del CEIP Vicenta Ruso, on hi havia una qüestió de competències pendent amb el veïnat), la gestió de les colònies felines al poble, i el calendari de reg de la repoblació forestal a la serra del cap de setmana passat. També firmàrem un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Rastro Solidario per a què aquesta ONG explicara a l’associació d’hosteleria els avantatges socials que poden produir les deixalles d’oli usat dels seus establiments.

A més a més, hem rebut les visites de totes les ciutadanes, ciutadans i col·lectius que ens han demanat que ens reunírem amb ells i hem assistit a les juntes de govern i reunions d’equip de govern necessàries per a seguir treballant per a millorar la vida de totes les persones del poble.

————————————————————-

Esta semana el trabajo ha sido muy productivo. Hemos avanzado en diferentes temas de larga historia, como la resolución de la problemática de la calle Ménsula de Gran Alacant (al lado del CEIP Vicenta Ruso, donde había una cuestión de competencias pendientes con los vecinos), la gestión de las colonias felinas en el pueblo, y el calendario de riego de la repoblación forestal en la sierra del fin de semana pasado. También firmamos un convenio de colaboración entre el Ayuntamiento y Rastro Solidario, para que esta ONG explicara a la asociación de hostelería las ventajas sociales que pueden producir los desechos de aceite usado de sus establecimientos.

Además, hemos recibido las visitas de todas las ciudadanas, ciudadanos y colectivos que nos han pedido que nos reuniéramos con ellos y hemos asistido a las juntas de gobierno y reuniones del equipo de gobierno necesarias para seguir trabajando para mejorar la vida de todas las personas del pueblo.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *