Agenda del regidor de Sostenibilitat, Alejandro Escalada (del 25 al 29 de gener)

Una setmana marcada per reunions de treball, comissions i el Ple municipal. Dins de les cites setmanals, vam rebre la visita del projecte Clean Beach per a explicar-nos els seus plans futurs i explorar les possibles víes de col·laboració. També parlàrem amb ANACIL, associació nacional de cel nets, que ens mostraren la seua preocupació per l’estat dels nostres cels i el canvi climàtic.

L’altre punt important de l’agenda setmanal va ser la plantació del diumenge 31 a la serra, emmarcada dins de les activitats del dia de l’arbre, que va ser tot un èxit de participació.

————————————————–

Una semana marcada por reuniones de trabajo, comisiones y el Pleno municipal. Dentro de las citas semanales, recibimos la visita del proyecto Clean Beach para explicarnos sus planes futuros y explorar las posibles vías de colaboración. También hablamos con ANACIL, asociación nacional de cielos limpios, que nos mostraron su preocupación por el estado de nuestros cielos y el cambio climático.

El otro punto importante de la agenda semanal fue la plantación del domingo 31 en la sierra, enmarcada dentro de las actividades del día del árbol, que fue todo un éxito de participación.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *