Agenda de la regidora de Cultura, Festes i Normalització Lingüística, Anna Antón (del 25 al 29 de gener)

en castellano

La setmana del 25 al 29 de gener va estar copada, com es habitual al ser setmana de Ple Ordinari, per reunions i comissions.

Algunes de les reunions de la regidoria varen ser:


  • El dilluns 25 ens vam reunir amb la directora del Museu, el regidor d’Infraestructures i les tècniques de l’Ajuntament per a concretar el projecte relatiu a l’exterior del Castell.
  • El dijous 28 vam tenir una reunió de treball amb la Regidora de Joventut, el responsable del Racó Jove, Antonio López, i la funcionària que porta Festes, María José Lafuente, per a posar en marxa, de cara a l’estiu, el projecte “Art al carrer 2016”.
  • El divendres 29, a més de la Junta de Portaveus i el Ple Ordinari, ens vam reunir amb la Directora de la Casa de la Cultura i amb el Director del CIMAR per a concretar l’ordre del dia i la data de la pròxima Comissió del CIMAR.

Finalment, en quant a les cites de la regidoria, aquesta setmana hem rebut a diferents promotors de teatre i música que han portat propostes, així com a artistes i una escola de dansa local que volen realitzar activitats i projectes al poble de cara a l’estiu.
—————————————————————-

La semana del 25 al 29 de enero estuvo copada, como es habitual al ser semana de Pleno Ordinario, por reuniones y comisiones.

Algunas de las reuniones de la concejalía fueron:

  • El lunes 25 nos reunimos con la directora del Museo, el concejal de Infraestructuras y las técnicas del Ayuntamiento para concretar el proyecto relativo al exterior del castillo.
  • El jueves 28 tuvimos una reunión de trabajo con la concejala de Juventud, el responsable del Racó Jove, Antonio López, y la funcionaria que lleva Fiestas, María José Lafuente, para poner en marcha, de cara al verano, el proyecto “Art al carrer 2016”.
  • El viernes 29, además de la Junta de Portavozes y el Pleno Ordinario, nos reunimos con la directora de la Casa de la Cultura y con el director del CIMAR para concretar el orden del día y la fecha de la próxima comisión del CIMAR.

Finalmente, en cuanto a las citas de la concejalía, esta semana hemos recibido a diferentes promotores de teatro y música que han traído propuestas, así como a artistas y una escuela de danza local que quieren realizar actividades y proyectos en el pueblo de cara al verano.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *