en castellano

La setmana del 25 al 29 de gener va estar copada, com es habitual al ser setmana de Ple Ordinari, per reunions i comissions.

Algunes de les reunions de la regidoria varen ser:


  • El dilluns 25 ens vam reunir amb la directora del Museu, el regidor d’Infraestructures i les tècniques de l’Ajuntament per a concretar el projecte relatiu a l’exterior del Castell.
  • El dijous 28 vam tenir una reunió de treball amb la Regidora de Joventut, el responsable del Racó Jove, Antonio López, i la funcionària que porta Festes, María José Lafuente, per a posar en marxa, de cara a l’estiu, el projecte “Art al carrer 2016”.
  • El divendres 29, a més de la Junta de Portaveus i el Ple Ordinari, ens vam reunir amb la Directora de la Casa de la Cultura i amb el Director del CIMAR per a concretar l’ordre del dia i la data de la pròxima Comissió del CIMAR.

Finalment, en quant a les cites de la regidoria, aquesta setmana hem rebut a diferents promotors de teatre i música que han portat propostes, així com a artistes i una escola de dansa local que volen realitzar activitats i projectes al poble de cara a l’estiu.




—————————————————————-

La semana del 25 al 29 de enero estuvo copada, como es habitual al ser semana de Pleno Ordinario, por reuniones y comisiones.

Algunas de las reuniones de la concejalía fueron:

  • El lunes 25 nos reunimos con la directora del Museo, el concejal de Infraestructuras y las técnicas del Ayuntamiento para concretar el proyecto relativo al exterior del castillo.
  • El jueves 28 tuvimos una reunión de trabajo con la concejala de Juventud, el responsable del Racó Jove, Antonio López, y la funcionaria que lleva Fiestas, María José Lafuente, para poner en marcha, de cara al verano, el proyecto “Art al carrer 2016”.
  • El viernes 29, además de la Junta de Portavozes y el Pleno Ordinario, nos reunimos con la directora de la Casa de la Cultura y con el director del CIMAR para concretar el orden del día y la fecha de la próxima comisión del CIMAR.

Finalmente, en cuanto a las citas de la concejalía, esta semana hemos recibido a diferentes promotores de teatro y música que han traído propuestas, así como a artistas y una escuela de danza local que quieren realizar actividades y proyectos en el pueblo de cara al verano.