Medi ambient ha de pronunciar-se sobre el cableski.

Compromís reclama a Medi Ambient que es pronuncie ja sobre el cable-ski junt a les Salines de Santa Pola

Santa Pola, 30 de maig de 2014
 
La diputada de Compromís Mireia Mollà ha reclamat hui que “la Conselleria de Medi Ambient es pronuncie ja sobre la instal·lació d’un cable-ski junt a les Salines de Santa Pola, una infraestructura que podria alterar este parc natural, però al que l’Ajuntament li ha donat el vist i plau sense tenir en compte estes afeccions”.

Mollà ha explicat que “una vegada vam conèixer este projecte, des de Compromís vam registrar una pregunta parlamentària per a que la Conselleria de Medi Ambient ens aclarira si havia portat a terme estudis de viabilitat o d’impacte ambiental al respecte, però ens acaba de contestar dient que no ha realitzat cap d’estos anàlisis”.

En este sentit, la diputada de Compromís ha indicat que “és necessari que la Conselleria de Medi Ambient estudie les afeccions de la instal·lació d’un cable-ski tan pròxim a les Salines” i ha destacat que “l’actuació del Govern valencià ha de fer-se d’immediat, ja que les obres d’este parc d’esquí aquàtic ja han començat”.

“Per tant, des de Compromís anem a tornar a instar a la Conselleria a realitzar estos estudis i li reclamem que ho faça amb urgència, doncs parlem d’un espai natural, les Salines, que són d’un gran valor ecològic i que han de comptar amb totes les garanties per a la seua correcta conservació”, ha destacat.

Mireia Mollà ha apuntat que “no podem tolerar que el Govern valencià ignore este tema sense mesurar l’impacte que podria tenir sobre el parc natural, doncs cal recordar que el projecte necessita d’un sistema d’abastiment i evacuació d’aigües que podria comportar la perforació i extracció de recursos hídrics del subsòl”.

—————–

Compromís reclama a Medio Ambiente que se pronuncie sobre el cable-sky junto a las Salinas de Santa Pola

Santa Pola, 30 de mayo de 2014
 
La diputada de Compromís Mireia Mollà ha reclamado hoy que “la Conselleria de Medio Ambiente se pronuncie ya sobre la instalación de un cable-sky junto a las Salinas de Santa Pola, una infraestructura que podría alterar este parque natural, pero al que el Ayuntamiento le ha dado el visto bueno sin tener en cuenta estas afecciones”.
 
Mollà ha explicado que “una vez conocimos este proyecto, desde Compromís registramos una pregunta parlamentaria para que la Conselleria de Medio Ambiente nos aclarara si había llevado a cabo estudios de viabilidad o de impacto ambiental al respecto, pero nos acaba de contestar diciendo que no ha realizado ninguno de estos análisis”.
 
En este sentido, la diputada de Compromís ha indicado que “es necesario que la Conselleria de Medio Ambiente estudie las afecciones de la instalación de un cable-sky tan próximo en las Salinas” y ha destacado que “la actuación del Gobierno valenciano tiene que hacerse de inmediato, ya que las obras de este parque de esquí acuático ya han empezado”.
 
“Por lo tanto, desde Compromís vamos a volver a instar a la Conselleria a realizar estos estudios y le reclamamos que lo haga con urgencia, pues hablamos de un espacio natural, las Salinas, que son de un gran valor ecológico y que tienen que contar con todas las garantías para su correcta conservación”, ha destacado.
 
Mireia Mollà ha apuntado que “no podemos tolerar que el Gobierno valenciano ignore este tema sin medir el impacto que podría tener sobre el parque natural, pues hay que recordar que el proyecto necesita de un sistema de abastecimiento y evacuación de aguas que podría comportar la perforación y extracción de recursos hídricos del subsuelo”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *