25.03.14
Santa Pola vota en les primàries europees de Compromís i comença la precampanya de les europees.

Amb una participació del 47,62% l’afiliació, els simpatitzants i altres membres del cens de Santa Pola van acudir a votar a les primàries de Compromís a la seua seu de Santa Pola el passat divendres 21 de 18 a 21 hores.

La votació es va desenvolupar amb bon ambient i sense incidències destacables.

El candidat a cap de llista més votat va ser el periodista de Canal Nou Julià Álvaro, amb un 30 % dels vots emesos, seguit del jove sociòleg Pedro Sánchez (25%), l’alcalde de Burjassot Jordi Sebastià (22,5%), la professora i regidora de Paiporta Isabel Martín (20%) i l’advocat i professor universitari Enric Bataller (2%).

Pel que fa als 17 candidats a membres de la resta de la llista, els més votats van ser el jove politòleg il·licità Antonio García i l’exregidora de Paterna Dolors Ripoll.

Dijous 10 d’abril, Antonio García dialogarà amb els assistents a les 19.30 a la seu de Compromís per Santa Pola sobre per què és important Europa i participar en aquestes eleccions al maig de 2014.

Federico Zaragoza, portaveu de Compromís per Santa Pola.

————–

Santa Pola vota en las primarias europeas de Compromís y comienza la precampaña de las europeas.

Con una participación del 47, 62% la afiliación, los simpatizantes y otros miembros del censo de Santa Pola acudieron a votar a las primarias de Compromís en su sede de Santa Pola el pasado viernes 21 de 18 a 21 horas.

La votación se desarrolló con buen ambiente y sin incidencias destacables.

El candidato a cabeza de lista más votado fue el periodista de Canal Nou Julià Álvaro, con un 30% de los votos emitidos, seguido del joven sociólogo Pedro Sánchez (25%), el alcalde de Burjassot Jordi Sebastià (22,5%), la profesora y concejala de Paiporta Isabel Martín (20%) y el abogado y profesor universitario Enric Bataller (2%).

En cuanto a los 17 candidatos a miembros del resto de la lista, los más votados fueron el joven politólogo ilicitano Antonio García y la exconcejala de Paterna Dolores Ripoll.

El jueves 10 de abril, Antonio García dialogará con los asistentes a las 19.30 en la sede de Compromís per Santa Pola sobre por qué es importante Europa y participar en estas elecciones en mayo de 2014.

Federico Zaragoza, portavoz de Compromís per Santa Pola.