Compromís, al costat de la PAH de Santa Pola recolzant Toni

Compromís per Santa Pola ha estat al costat dels components de la PAH de Santa Pola recolzant Toni, veí del carrer Major amenaçat de desnonament per Bankia, i celebra el termini de demora aconseguit.

Desitgem el millor per Toni, la plataforma i totes les persones pateixen el que per a nosaltres és una mostra més de l’abús de la banca, rescatada amb diners de tots i que encara no ha tornat aquest rescat.

En situacions com aquesta, seguim esperant una major ajuda i comprensió dels que més tenen i dels poders públics per al conjunt de les capes populars, que estan patint les conseqüències d’aquesta crisi sobre les retallades dels seus llocs de treball, els seus salaris i seus drets socials.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *