El divendres 11 de gener es va afonar el sól d’una aula del CEIP Hispanidad, amb el resultat de 9 alumnes ferits i una professora en estat de shock. L’estat de més aules recomana tancar una bona part de l’escola i anar-se’n a un altre lloc.

Les famílies tenen dret a reclamar a l’administració (Generalitat) en concepte de responsabilitat civil, perquè hi ha ferits. Ha hagut d’ocórrer aquest accident, afortunadamente sense més conseqüències personals, perquè la Generalitat decidixca precipitadament i eixe mateix dia, inspeccionar, sense pressupost i per a acallar boques, tots els col•legis.

Paraules buides: l’abandó de l’estat de les infraestructures de l’ensenyament públic està documentat en moltes promesses sense complir sobre les necessàries revisions periódiques dels centres.

Aquest ajuntament a més es comporta com sempre, com si no hi hagueren més grups polítics a l’ajuntament, ocultant la informació de què es disposa i no explicant a cap portaveu municipal què ha passat ni perquè.

Compromís per Santa Pola llança al PP local el repte de lluitar en València, on governa el seu partit, per a mantindre els col•legis en condicions. Ara, a vore què fan i per quan de temps mantenen els alumnes en un centre recent, però inadequat per als xiquets i xiquetes, sense pati, ni instal•lacions lúdiques i esportives adequades, ni condicions per al treball i estudi dels més jovens.